Verzenden & retourneren

Verzenden

Hoeveel verzendkosten betaal ik? De verzendkosten variëren:   
Nederland: € 3,95 tenzij anders vermeld. Voor buitenlandse verzendingen, neemt u contact op mte de klantenservice.

Hoe snel wordt er geleverd? 
Wanneer een product op voorraad is en u bestelt op werkdagen voor 18.00 uur, dan wordt de bestelling binnen twee werkdagen geleverd.  
 
Word ik automatisch geïnformeerd wanneer de levertijden veranderen? 
Wij proberen u zo goed mogelijk te informeren wanneer een product niet binnen de aangegeven termijn geleverd kan worden. U wordt per email op de hoogte gebracht. 
 
Wie levert mijn bestelling? 
Alle leveringen vinden plaats met Post NL. Zij bezorgen uw bestelling overdag op het door u aangegeven verzendadres. Mocht er niemand aanwezig zijn dan kunt u de volgende dag uw bestelling ophalen bij het dichtstbijzijnde postkantoor. Tip: U kunt uw bestelling ook op uw werk laten afleveren, dan weet u zeker dat u het snel ontvangt. 

Post NL bezorgt op onderstaande tijden:
- Maandag: overdag
- Dinsdag t/m vrijdag: van 09.00-21.30
- Zaterdag: overdag

Retourneren

Ik wil iets retourneren, wat moet ik doen? 
Neemt u voor het retour zenden contact op met onze klantenservice op telefoonnnummer 020-330 42 60
 
Zijn er kosten verbonden aan het retourneren? 
Wij bieden een aantal mogelijkheden om uw bestelling te retourneren, hier zijn in principe geen kosten aan verbonden. De mogelijkheden voor het retourneren van uw bestelling zijn:
 
Retourneren bij het Postkantoor, de kosten hiervan liggen gemiddeld rond de 8 EURO afhankelijk van de grootte en het gewicht van het pakket; 
GRATIS retourneren bij een van onze dichtstbijzijnde filialen. 
 
Mag ik mijn bestelling ten alle tijden retour sturen?
 U heeft het recht uw bestelling binnen veertien dagen te retourneren. Het recht op restitutie vervalt na veertien werkdagen, waarna de garantieperiode in werking treedt. Houdt u bij het retourzenden met onderstaande; Retouren worden alleen in behandeling genomen wanneer de bestelling ongeschonden en in originele verpakking wordt geretourneerd. 
 
Hoe snel wordt mijn retour verwerkt? 
Wanneer u een product retour stuurt ontvangt u een bevestiging wanneer deze ontvangen is en in behandeling genomen wordt. Binnen twee weken wordt uw geld teruggestort of ontvangt u een nieuw product.