DeSensiDent

€29,95 Incl. btw
Wat je moet weten!
Tandglazuur bestaat voor 97% uit het mineraal Hydroxyapatiet. Door tanderosie en slijtage door bijvoorbeeld te hard poetsen of het drinken van frisdrank, kan tandglazuur microscopisch kleine beschadigingen gaan vertonen. In deze beschadigingen kunnen bacteriën zich makkelijk nestellen. Hierdoor ontstaan cariës en tandgevoeligheid. DeSensiDent Kit bevat een 30ml versterkt nHAp Toothserum ter vervanging van de tandpasta je normaal gebruikt. Daarnaast zijn er 4 nHAp sponsjes opgenomen die de puurste vorm van nano-hydroxyapatiet bevatten voor een extra krachtige applicatie nHAp.
De nano-Hydroxyapatiet (nHAp) deeltjes zijn gelijk aan het mineraal waaruit tandbot en glazuur zijn opgebouwd. De nano-hydroxyapatiet (nHAp) deeltjes hechten zich aan het tandglazuur en blootliggend tandbot en vullen de openliggende kanaaltjes. Hierdoor wordt tandgevoeligheid vermindert en ontstaat een gladder en zichtbaar witter tandoppervlak.

LET OP. DeSensiDent is alleen te gebruiken in combinatie met PrevDent Tandpasta. Dit in verband met de werking van het product. 
0 sterren gebaseerd op 0 beoordelingen