PrevDent pakket aanbieding

€29,95 Incl. btw

PrevDent pakket aanbieding is inclusief


- 1 PrevDent tandpasta

PrevDent tandpasta bevat de unieke combinatie van nano-Hydroxyapatite en Xylitol. De gepatenteerde tandpasta gaat door de speciale formule gevoeligheden tegen én herstelt beschadigd glazuur. De toevoeging van nano- technologie in de PrevDent tandpasta zorgt voor een natuurlijk herstel van het glazuur. Resultaat is een gezond en stralend gebit!

- 1 PrevDent mondwater

PrevDent mondwater zorgt door toevoeging van o.a. Xylitol en Glycerine voor extra bescherming tegen tandbederf. Dagelijks gebruik in combinatie met de PrevDent Toothpaste zorgt voor een effectieve bestrijding van de bacteriën die doorgaans gaatjes en plak veroorzaken. 

- 1 PrevDent tandengloss

PrevDent tandengloss is dé make-up voor het gebit. De PrevDent tandengloss brengt een transparante laag aan op het gebit, waardoor licht beter reflecteert. Deze unieke technologie geeft uw gebit een glanzende uitstraling en draagt bij in de preventie tegen schadelijke bacteriën. PrevDent tandengloss kan altijd gebruikt worden waar u ook bent, zelfs onderweg. PrevDent tandengloss is veilig in gebruik en bevat geen schadelijke materialen of sterke chemicaliën. 

 

0 sterren gebaseerd op 0 beoordelingen